2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere için hangi örgülarda yangın bapsı çalıştırmak zorunludur bakacak olursak;

Yangın vakaları birgani konstrüksiyonda en sık katlaşılan ve sağlam tehlikelere maksat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çaldatmaışma alanlarında eminğin katkısızlanması amaçlanır.

Böyle bir yangın kapısının fabrika fiyatı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu kabilinden piyasada böyle bir yangın kapısının bedelı da tadil gösterebilmektedir.

Yangın çıkış bapları ivedili bir durumda rastgele bir özlük aracılığıyla kolay ve çabucak açılamayacak şekilde kilitlenmemeli yahut sabitlenmemelidir.

Duman ve Sıcaklık Geçirmez Baplar: Tütün ve kıvılcım geçirmez kapılar, yangının cihetı sıra esrarın da geçişini mâni olmak için tasarlanmıştır.

Damarlı takdirde hem karınerideki insanoğlunun hem de ürkü halinde bağırsakeriye son giren insanın emanetının tehlikeye atılması üzere bir tavır lafız konusu olmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı dört başı mamur katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçerge.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya haklı açılmaktadır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik Yangın Merdiveni Kapısı ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapıları salt ivedi durumlarda binadan kaçışı elde etmek bileğil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine için yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış bapları olarak da andaçlan bu kapıların tasarrufı yalnız takkadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını mukannen bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin idrak süresine derece zaman kazanmanızı esenlar.

Yangın bapları özellikleri alakalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kafalık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın malik olduğu alan ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından kuruluşlmaktadır.

Gereç: Yangın kapıları çelik, bedduaşap veya diğer yangına dayanıklı malzemelerden binalabilir. Gereç seçimi yangın kapısının dayanıklılığını etkisinde bırakır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page