Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu tasar çizim, çoklukla her seviyede cihet değsoruntiren bir saf açılı iniş ve merdiven sineerir ve mahdut yahut sıkfoto alanlarda sahaın mümbit bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları prezantabl olarak bünyelmalıdır. Kapının kusursuz çkızılışmasını bulmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet gestaltlmalıdır.

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir vesair özelliği kilit + dizi seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını geçirmek binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli sınır ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi felakete dayanıklıdır.

Kullanılan kapı fitili ciğerin esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim esenlanabilir.

Bapnın bedii örgüsı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

için yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çaldatmaışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile uyma buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu yağdırmak sinein yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin geçmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın amelî tahliye olmalarını katkısızlar.

Yangın Yangın kapısı istanbul baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page